Fjalor Gjermanisht - Anglisht:

pornofilm

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "pornofilm":
Gjermanisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "pornofilm" në anglisht.
 
Deri tani, 29,172,596 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 154,615.
Tags: pornofilm, porn movie, blue flick, blue movie, hardcore movie, porn film, porn flick, porn movie
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-german-english.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0337 / 0.0195 (53)
Mbrapsht në krye