Fjalor Gjermanisht - Anglisht:

forum

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "forum":
Gjermanisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "forum" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "forum":
Gjermanisht Anglisht
.
Deri tani, 29,172,596 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 154,615.
Tags: forum, forum, board, discussion board, forum, panel, panel, forum
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-german-english.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0201 / 0.0075 (50)
Mbrapsht në krye