Fjalor Gjermanisht - Anglisht:

captureboard

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "captureboard":
Gjermanisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "captureboard" në anglisht.
 
Deri tani, 29,172,596 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 154,615.
Tags: captureboard, capture board, Gjermanisht - Anglisht Fjalor, Gjermanisht, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Gjermanisht, shërbimit të përkthimit Gjermanisht- Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-german-english.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0621 / 0.0493 (36)
Mbrapsht në krye