Fjalor Gjermanisht - Anglisht:

caesar-forum

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "caesar-forum":
Gjermanisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "caesar-forum" në anglisht.
 
Deri tani, 29,172,596 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 154,615.
Tags: caesar-forum, Forum of Caesar, Gjermanisht - Anglisht Fjalor, Gjermanisht, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Gjermanisht, shërbimit të përkthimit Gjermanisht- Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-german-english.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0189 / 0.0091 (38)
Mbrapsht në krye