Në këtë moment, Fjalor Gjermanisht - Anglisht ka një numër prej 73,877 fjalët në gjermanisht si 1,432,770 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 29,172,595 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 154,615 sot.
Tags: Fjalor Gjermanisht - Anglisht, Gjermanisht, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Gjermanisht, shërbimin e përkthimit Gjermanisht - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-german-english.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0079 / 0.0023 (21)
Mbrapsht në krye