Во овој момент, на Германски - Македонски Речник има голем број на 73,877 зборови во германски како 1,432,770 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го29,172,595 / изрази , меѓу 154,615 денес.
Тагови: Германски - Македонски речник,Германски, Македонски , речник, преводи, онлајн речникГермански, Германски -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на dictionary-german-english.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0080 / 0.0025 (21)
Вратете се на почетокот